Mijn Verlosser Hangt Aan Het Kruis

19 maart 2017. Nu ik mag weten, dat ik van mijn Heiland ben. Wat een held, wat een held, want Hij droeg het kruis. Mijn Verlosser hangt aan t kruis 25 maart 2018. Zingen: Kerkboek Gezang 89: 1, 2 Jezus, leven van mijn leven. Zingen: Liedboek Gezang 189: 2, 4 Mijn Verlosser hangt aan t kruis Zegen 1 Goede Vrijdag Ten Bos 2015 naar Aan de voet van het kruis van Erik Galle OPENINGSLIED. Het zou zijn alsof ik op mijn eentje het lawaai van neerslaande golven zou willen overstemmen. 2 Zie Hem daar nu strompelen, de Verlosser, roept er iemand. 1 Na al het gejoel en gejouw hangt er een heel eigen stilte Het opschrift aan het kruis van Jezus is in enkele woorden de samenvatting van de boodschap van het Oude Testament: dit. Mijn Verlosser hangt aan t kruis Vers 1: Mijn Verlosser hangt aan t kruis, hangt ten spot van snode smaders. Zoon des Vaders, waar is toch uw almacht thans, waar uw goddelijke glans. Vers 2 Dank u, o mijn Vader, u gaf uw eigen Zoon, uw Geest als hulp voor ons totdat, het werk op aarde is gedaan. Mijn verlosser hangt aan t kruis 1. Mijn verlosser mijn verlosser hangt aan het kruis mijn verlosser hangt aan het kruis Get this from a library. Partita over Mijn Verlosser hangt aant kruis en Partita over Als ik het wondre kruis aanschouw, voor orgel. Jacob Bijster; Jacob Bjister 25 maart 2018. 4 Mijn verlosser hangt aan t kruis, Gez. 45: 1, 2, 4 en 5. 5 Jezus, om Uw lijden groot, Gez. 178: 1 en 4. 6 O hoofd bedekt met wonden, Gez WK 155 Mijn Verlosser. Zwevende c F. 6 1 maart 2018. Het programma vermeldt liederen als: Mijn verlosser hangt aan. T kruis, Nu valt de nacht, Mijn God waarom en Gets Man. U wordt van harte van Van den Berg staan, in het Liedboek van 1973 is het aantal tot vijf geslonken: Mijn Verlosser hangt aan t kruis. Halleluja, lof zij de Heer. Wij loven U Inleiding en Canon: Mijn verlosser hangt aan t kruis LvdK 189 4. Canon: O hoofd bedekt met wonden LvdK 183 5. Inleiding en Canon: O kostbaar kruis 5 april 2015. Bijeenkomsten Stille Week 2015 Kruiskerk. 1 Door een blik op het kruis is er leven en heil, is er leven. 1 Mijn Verlosser hangt aan t kruis Mijn Verlosser hangt aan t kruis bestaat uit een koraalvoorspel, drie bewerkingen met een verschillend karakter en tot slot weer een koraal naspel mijn verlosser hangt aan het kruis Mijn Verlosser hangt aan t kruis, hangt ten spot van snode smaders. Zoon des Vaders, waar is toch uw almacht thans, waar uw goddelijke glans. GK 204: 1, 2 2. Mijn Verlosser hangt aan t kruis 3. Bij t kruis 4. Is dat, is dat mijn Koning 5. Lam Gods dat zo onschuldig 6. Meditation 7. Psalm 22 8. Aanschouw het Lam 9.

Close Menu